Úvod » Aktuality

HBC Slza Třebíč – HSK Staré Brno 1:6 (0:0, 0:4, 1:2)

publikováno 14.09.2014

STARÉ BRNO DOMINOVALO V TŘEBÍČI

Nová sezóna Ronhill ligy začala. Na třebíčském hřišti u řeky Jihlavy proti sobě nastoupily týmy Staré Brno (v kompletních třech formacích) a Slza Třebíč (v kompletních dvou formacích). Utkání se odehrálo na mokrém povrchu, tudíž to občas klouzalo a také po celou hru mrholilo. Do brněnské sestavy se po dvou letech vrátil útočník Robert Badin, který se také velkým dílem podílel na dnešním vítězství HSK.

Hosté měli jasně navrch už od první periody, která nakonec branku nepřinesla. Třebíč hrála se zabezpečenou obranou a občas se pouštěla do nepříjemných protiútoků. Všechny vážnější brankové příležitosti Brna měl pod kontrolou strážce domácí brány Koudelka a ani vyloučení Oujezdského za krosček jim nijak výrazně nepomohlo k první brance.

Ve druhé třetině, kdy nebyl nikdo vyloučen, už byli hosté gólu blíž, svědčila o tom nejprve nastřelená tyč M.Šmardy, ale prolomit se to podařilo až téměř v polovině zápasu Badinovi, který po svém comebacku dal hned první branku, když běžel po pravém křídle proti jedinému obránci a z kruhu prostřelil Koudelu mezi betony – 0:1. Od této chvíle již domácí nedokázali příliš vzdorovat a převážně se bránili pomocí zakázaného uvolnění, jelikož se téměř celá prostřední perioda odehrála na jejich půli. Hned v čase 26:39 dostal od Badina zpoza brány nahrávku na hranici kruhu čekající L.Šmarda a ten napřáhl a trefil se přesně – 0:2. A o necelou minutu později navýšil vedení hostů Zapletal, který se dostal do brejku a Koudelovi nedal šanci – 0:3. O další dvě minuty později vyšla hostům bravurně další akce, kdy Geryk obkroužil půl útočného pásma a zpoza brány posunul míček na L.Šmardu, který od mantinelu šikovně našel u vzdálenější tyče nikým nekrytého Badina, jenž si čtvrt minuty před závěrečným hvizdem druhé třetiny připsal svůj druhý dnešní gól – 0:4.

Brno nepřestávalo být aktivní v útoku a hned čtrnáct sekund po pauze se po střelecké smůle dočkal gólu i hostující M.Šmarda, který dostal přesný Zapletalův pas od mantinelu a z mezikruží zavěsil – 0:5. Po chvíli přišlo první vyloučení na straně hostů, když šel na trestnou lavici za sekání Gratz a ihned po vhazování se dopustil krvavého faulu vysokou holí Fojtík, za který samozřejmě vyfasoval čtyřminutový trest. Hosté ale dvojnásobnou přesilovku ubránili a dokonce promrhali i dvě vyložené šance při oslabení ve třech. Ve čtyřech ale přeci jen přidali šestou branku, když Koudela nejprve vyrazil střelu Smrže, ale na Zapletalovu dorážku byl krátký – 0:6. Také domácí šli v poslední třetině několikrát do přečíslení a jedno z nich jim nakonec pomohlo ke kosmetické úpravě výsledku, když Oujezdský kličkou překonal ležícího Chmela – 1:6.

Dnešní utkání, které se obešlo téměř bez vyloučení, mohlo proběhnout v klidu až do konce, nebýt zbytečné šarvátky pouhé čtyři sekundy před koncem základní hrací doby. Rozhodčímu Chytilovi se jinak podařilo udržet zápas pod kontrolou, ačkoli pískal sám. HSK si z Vysočiny odvezlo tři body a hned za týden jej čeká na domácím hřišti odveta za play-off s mužstvem SK Jihlava.

Rozhodčí: Chytil. Branky domácích: 1x Oujezdský. Branky hostů: 2x Badin, 2x Zapletal, 1x L.Šmarda, 1x M.Šmarda. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Střely na branku: 29:47.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil maca20 | 17.09.2014 8:03
Dobrá práce Záruba, dík
Osobní profil Todd | 15.09.2014 21:20
Díky Záruba. Kroužím tam ještě teď.
Osobní profil Bestiální truhlář | 15.09.2014 19:04
vyšla hostům bravurně další akce, kdy Geryk obkroužil půl-->protekce kdyz zavru obe oci tak nejak to bylo :D

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz