Úvod » Aktuality

Třetí čisté konto v řadě alias výhra nad HBC Jundrov

publikováno 15.11.2015

HBC Jundrov – HSK Staré Brno 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Posledními dvěma týmy, které se v aktuální sezóně doposud vzájemně nestřetly, byly Jundrov a Staré Brno. Čekalo je vzájemné derby, do kterého současný vícemistr nastoupil pouze ve dvou kompletních formacích (což nebývá zvykem), a naopak Jundrov, který každým ročníkem inkasuje méně a méně, měl dnes na soupisce rovnou čtrnáct hráčů do pole.

Když se oba celky teprve dostávaly do provozní teploty, stačil hned po dvou minutách otevřít skóre po své sólové scéně kapitán hostí M.Šmarda – 0:1. Jednalo se však o jedinou branku úvodní periody, která celkově přinesla minimum vyložených brankových příležitostí. Herní převahu mělo hostující HSK a na straně Jundrova se vyskytovaly ojedinělé protiútoky, které také nebyly k zahození.

V prostředním dějství se začalo přidávat větší nasazení z obou stran, protiútoky domácích začaly být mírně nebezpečnější. Velkou šanci na zvýšení náskoku měl osamocený Baláč před domácím gólmanem, kterého si i položil, ale nezakončil, jak by si představoval. Dnes měl ovšem střelecký den M.Šmarda, který zhruba uprostřed zápasu podruhé rozveselil svůj tábor poté, co po vyhraném buly svého příbuzného L.Šmardy propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:2. Ještě v samotném závěru druhé třetiny při přesilové hře unikl jundrovské obraně Zapletal, nýbrž na jeho kličku do bekendu si Skýba počkal.

Početní výhodu si hosté přenesli do závěrečné fáze hry a nakonec ji proměnili po dokonalé ofenzivní souhře Řezáč-L.Šmarda-M.Šmarda, kdy poslednímu jmenovanému stačilo jen doklepnout za brankovou čáru a dovršit tak hattrick – 0:3. Jundrovští stále hledali recept na hostující obranu, v jedné z jejich početních převah dokonce po zaváhání obránců na červené čáře vyrazil do brejku L.Šmarda, ale trefil pouze připraveného strážce Skýbu. Ještě jednou však dokázalo Staré Brno do konce pětačtyřiceti minut udeřit, tentokrát z hole Řezáče, který po ideální Gratzově nahrávce zametl míček do poodkryté svatyně – 0:4. Více se v dnešním měření sil z gólového pohledu neudálo a znamenalo to, že starobrněnský goalie Chmel měl již třetí zápas po sobě v bráně zavřeno.    

HBC Jundrov – HSK Staré Brno 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Rozhodčí: Prudík, neuvedeno. Branky a nahrávky: 3. M.Šmarda (bez asistence), 20. M.Šmarda (L.Šmarda), 31. M.Šmarda (L.Šmarda, Řezáč), 42. Řezáč (Gratz). Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 17:33.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery