Úvod » Aktuality

PO TŘÍTÝDENNÍ PAUZE PŘESVĚDČIVÁ VÝHRA

publikováno 21.10.2016

V nepříliš pohledném zápase pro divácké oko, který proběhl bez konfliktů a téměř bez vylučování, potvrdilo roli favorita “hostující“ HSK. HBC Jundrov – HSK Staré Brno 0:5 (0:2, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky:

13. Zapletal (M.Šmarda), 13. Smrž (Novák), 21. M.Šmarda (Smrž, Zapletal), 29. M.Šmarda (Smrž, Dmytryszyn), 38. Novák (bez asistence).

Rozhodčí: ???, Prudík. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 29:48.

Již od samého začátku se na hřišti odehrávala čistá hra bez jakéhokoli zákeřného faulu. Jednoznačně větší aktivitou sršeli hosté, často zavírali jundrovské hráče v jejich obranné třetině, ti se zase pouštěli do občasných výpadů vpřed, zato ze zajištěné defenzívy. Jako první se výrazně přiblížil brance M.Šmarda, jehož rána z mezikruží rozezvučela pouze břevno. Po Mrkývkově faulu vysokou holí Starobrňané nabídnuté početní výhody také nevyužili. Domácí obrana i brankář Staněk vydrželi vzdorovat až do třinácté minuty, kdy inkasovali hned dvakrát. Nejprve důrazem do brány dokončil M.Šmardovu akci Zapletal – 0:1. Za pouhou čtvrtminutu posunul Novák míček do tandemu Smržovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 0:2.

Ve druhé periodě nutil nepříznivý stav hokejbalisty Jundrova vrhnout více sil do útoku, což umožňovalo hostům více možností pro navýšení skóre. Například Badinova střela z první skončila na dobře postavené tyči a o chvíli později promarnil svoji příležitost tváří v tvář domácímu brankáři J.Šmarda. Stav se změnil až v průběhu jedenadvacáté minuty, kdy po dobře odvedené práci celého útoku hostí zakončil do odkrytého zařízení kapitán M.Šmarda – 0:3. Za minutu šel L.Marek odpykat trest za nadměrný počet hráčů HSK na hřišti a jednalo se teprve o druhé a zároveň poslední vyloučení celého utkání. Jundrov ale s přesilovou hrou nenaložil ideálně a stav zůstal stejný. Ke konci druhého dějství uvolnil Machovec až do konce zápasu místo v bráně M.Markovi. Brzy po tom, co se ve svém úniku neprosadil L.Šmarda, vyslal Smrž na zteč M.Šmardu, jenž svůj sólový nájezd provedl dle představ – 0:4.

V rozmezí posledních patnácti minut se střetnutí brněnských kádrů pouze dohrávalo. Ještě však vzbudil pozornost Novák, který donutil domácího zadáka k chybě a následně zavěsil do víka Staňkovy klece – 0:5. Jundrovu se nakonec vsítit nepodařilo, snad nejblíže korekci výsledku byl osamocený Lenomar mezi kruhy, ovšem M.Marek jeho pokus dokázal vyrazit a udržel tak čisté konto, stejně jako jeho předchůdce.    

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz