Úvod » Aktuality

SESTAVA O VĚKOVÉM PRŮMĚRU 36,5 LET NA HODONÍN NESTAČILA

publikováno 08.11.2016

HBC Hodonín – HSK Staré Brno 6:2 (1:0, 2:0, 3:2)

Skoro po deseti letech zavítal celek Starého Brna v seniorské sestavě na hodonínský stadion, kde jej hostil černý kůň letošního ročníku Ronhill ligy. I tentokrát přijeli Hodonínu na domácí utkání pomoci extraligová esa z nedalekých Sudoměřic, konkrétně Helešic, Hübl a D.Töth. Nikdo z této trojice se gólově neprosadil, ale nic to nezměnilo na tom, že dnešní zápas byl jasnou záležitostí modrobílých a po zásluze vrátili Brňanům vysokou porážku z úvodu sezóny.

HBC Hodonín – HSK Staré Brno 6:2 (1:0, 2:0, 3:2)

Branky a nahrávky: 7. Rapant (Hanuš, Zetocha), 20. Zetocha (Rapant), 27. Roch (Navrátil, Töth), 31. Rapant (Hübl), 42. Zetocha (Töth, Hanuš), 43. Z.Švagerka (Rapant, Hübl) – 36. M.Šmarda (bez asistence), 37. J.Šmarda (Gavenda, Řezáč).

Rozhodčí: Zvařič. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 26:10.

Domácí Hodonín měl po předchozím vzájemném duelu o motivaci postaráno a od samého začátku se zakousl do svého soupeře, jenž hrál koncentrovaně odzadu a mnoho nebezpečných útoků odrazil. Hned v první minutě se vrhnul do brejku Mráz, který nedokázal uspět. Za dvě minuty nabídl hostům u mantinelu faulující Hübl přesilovou hru, v níž se částečně probudili, ale Krysovu bránu se jim výrazně ohrozit nepodařilo. Starobrněnský gólman Chmel zejména po tutových šancích Tötha a Helešice držel bezbrankový stav až do sedmé minuty, kdy mu nedovolil Rapant se včas přesunout nekompromisní ranou z voleje po nabídce Hanuše – 1:0. Těsný náskok si modrobílá parta do prvního hvizdu bez větších problémů udržela.

Ještě však půl minuty před přestávkou musel usednout za katr Z.Švagerka, jenže ani tentokrát nenaložilo hostující HSK s početní převahou ideálně, naopak při vlastním oslabení šel do sólového nájezdu dnes podruhé Mráz, ale strážce Chmel jeho šanci zlikvidoval. Po chvíli měli brněnští znovu namále, když se při poskakování míčku v brankovišti nedokázal lépe zorientovat Töth. Druhé branky se ovšem hodonínští zanedlouho dočkali poté, co Rapantovu vyraženou střelu zametl po zemi bekendem mezi betony brankáře za čáru Zetocha – 2:0. Na opačné polovině hřiště při dobře načasovaném střídání promarnil slibnou šanci J.Šmarda, jenž po pravé straně běžel tváří v tvář Krysovi, a také při jedné z pohlednějších akcí hostí trefil tyč M.Šmarda. Ke konci třetiny se naplnilo pravidlo nedáš-dostaneš a přispěl tomu hrubicí Chmel, jenž neudržel Navrátilovo nahození a vypadnutý míček doklepl do brány Roch – 3:0.

Hned osm sekund po druhé pauze znovu ukázal svoji přesnou mušku Rapant a přesně umístěnou pumelicí vymetl šibenici – 4:0. Za tohoto stavu však hosté ještě zabojovali a schovanou střelou z mezikruhu snížil M.Šmarda – 4:1 a následoval jej o minutu později z podobné pozice jeho bratr J.Šmarda – 4:2. Kontaktnímu gólu byl blízko zapomenutý Hlobil před brankovištěm, jenž nezužitkoval nahrávku z rohu hřiště. Šance na návrat HSK zpět do zápasu zmařil až tři minuty před koncem utkání přesným projektilem od červené čáry Zetocha – 5:2. Od této chvíle nebylo pochyb o vítězi a ještě si stačil připsat branku Z.Švagerka, který si u opačné tyče počkal na přesnou příhru Rapanta a zasunul do prázdné brány – 6:2. Mnoho nechybělo, aby Hodonín svému dnešnímu soupeři vrátil stejný výsledek jako si odvezl z Brna. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil zaruba | 09.11.2016 18:32
Díky no škoda že povinnost mladých v NHBL vyšla zrovna na tenhle zápas, ale drželi ste se celkem statečně
Osobní profil Trocka | 09.11.2016 15:43
Body jsme nezískali, ale napsals to hezky Zárubo!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery