Úvod » Aktuality

HSK získalo potřebné body ke druhému místu

publikováno 04.05.2017

TJ Agrotec Hustopeče – HSK Staré Brno 4:13 (1:4, 3:6, 0:3)

Hustopeče dnes na domácím hřišti zakončovaly svoji pouť v Ronhill lize, když hostily tým Starého Brna. Ten dnes zužitkoval svůj zápas k dobru pro posun na finální druhé místo před play-off, ale Agrotec mu při posledním prezentování před svými fanoušky rozhodně nedal nic zadarmo.

První perioda byla ve znamení hattricku matadora Josefa Šmardy v barvách Starého Brna, který si na svém místě vždy věděl rady. Nejprve využil potřebného odrazu od gólmana Čapky k pohotové dorážce, pak dvakrát dostal přesnou nahrávku do výhodné pozice. Kromě něj skóroval také jeho bratr a kapitán hostí Martin Šmarda po svém zakončení zpoza brány a na druhé straně se po rychlé kombinaci po vkročení do pásma prosadil střílející Hampejs. Po těchto událostech se odcházelo na první přestávku.

Hned zezačátku druhého dějství hry se domácí dokázali alespoň na chvíli vrátit zpět do hry dvěma slepenými brankami, které měli na svědomí Hlavatý a Brychta. Pak se ale do režie utkání vrátili zpět brněnští, kterým v této patnáctiminutovce spadlo mezi tři tyče téměř vše, na co sáhli. Své hattricky dovršili také Smrž a M.Šmarda. Chvíli po přidání druhé cifry na skóre HSK ještě dokázaly Hustopeče do druhé sirény snížit.

V závěrečné části se prosazovali pouze hosté, ale šance ke skórování, mnohdy i tutových, měl ke korekci výsledku i Agrotec. Začalo to rychlým gólem po přestávce z hole kapitána Šmardy, pak více než deset minut beze změny stavu. Až ve 43. minutě si rozjel vlastní představení hostující Geryk, který si dvěma brankami v rozmezí jen několika sekund vynahradil svůj dlouhodobý střelecký půst v pozici obránce.


Branky a nahrávky: 9. Hampejs (Kozák), 16. Hlavatý (bez asistence), 16. Brychta (Kozák, Hampejs), 29. Hubička (Kozák, Hlavatý) – 2. J.Šmarda (Zapletal, L.Šmarda), 3. J.Šmarda (L.Šmarda), 6. M.Šmarda (Jelínek), 12. J.Šmarda (L.Šmarda, Zapletal), 19. L.Šmarda (Jelínek, M.Šmarda), 20. Smrž (L.Šmarda), 20. Smrž (Gavenda, L.Šmarda), 21. M.Šmarda (Jelínek, Jiří Trötzmüller), 24. M.Šmarda (Jelínek, L.Šmarda), 26. Smrž (Gavenda) 31. M.Šmarda (Jelínek), 43. Geryk (J.Šmarda), 43. Geryk (Zapletal, Dmytryszyn).


Rozhodčí: Chocholouš, neuveden. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 25:49.

A tím jsou všechny záležitosti základní části vyčerpány.

 

Shrnutí a závěr:
TJ Agrotec Hustopeče – dohráli svoji (dle jejich slov) poslední sezónu a nadobro opouští tuto soutěž. Patří jim velké díky za snahu a předváděné výkony včetně toho dnešního, za který se určitě nemusí stydět.
HSK Staré Brno – dnešní výhrou si zajistili druhou příčku a ve čtvrtfinále vyzvou Jundrov.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Todd | 04.05.2017 8:13
"Vlastní představení" - dobrý. "Půst" sis mohl odpustit Záruba!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery