Diskuze
Rome, já se těším co Jara ještě vymyslí.
Todde, proč se s ním bavíš s tím bidloprdem, nech ho být ať si píše co chce, vždyť je jasný kdo to je

Bidlomrde (mimochodem super přezdívka), začíná mě to s Tebou bavit. Přiznávám, že moje maximum to teda asi bylo. Teď předveď Ty to svoje
Zatím nic moc
Zkus to bez vulgarit a inteligentně, ať to má nějakou úroveň.Bidlomrde, nemůžeš se na nás zlobit. Až dáte každýmu soupeři více jak 10 kousků jako my, taky budeš namistrovanej. Až na Okříšky. Ti můžou být taky namistrovaní, ale méně než my.

Zklamání Romane. A já jsem právě tobě tak moc věřil. Takovovej študovanej kluk.
Kdyby Gerda nedávno nenapsal, že chci hrát ve všech lajnách a já se potom neurazil, tak bych se ho teď zastal

pro bidlomrd: No a co!
Nechci se po nikom vozit ani nikomu ubližovat. Jen se volalo po názoru ostatních na ty tři přeběhlíky. Tak jsem napsal co si myslím. Omlouvám se, jestli jsem někoho popudil.
Co furt měníte hlasování v anketě,Vy buzíci

Gery já od Tebe čekal totéž.Vozit po ostatních to Ti šlo vždy náramně
Pomáhat nikomu nemusím,každý ať si pomůže jak umí.Nechci sklouznout do osobních impertinencí. Mimochodem platnější než já je v týmu každý. Tíms mu moc nepomohl.

Přesně tohle jsem od Tebe čekal Pepo. Nezklamals

To Geryk: Že není mladej žádná hvězda všichni víme,ale je pořád platnější než Ty a to ví taky všichni.A nepíši to,že je to můj kluk.Pro klub jen to nejlepší,ovšem když je kde brát!

Máš pravdu Jarku,že pak někteří brblou,že si moc nezahráli
Horry nevím ským,ale asi to byl nějakej Mike Bibi

Jen chci ještě připomenout ,že v 1.MNHL to nebude
jak tady,že si všichni zahrajete stejně, aby jste pak
zase někteří nebrblali,že se dostanete na plac 1 až 2x za třetinu.

No jak to tady čtu,tak jestli budeme hrát 1.MNHL, tak bych zachytal až bude zase Lukáš s Horrynou na horách.
(No aspoň můžu machrovat,že jsem měl 3.nejlepší průměr po Smetanovi a Šimarovi)
Takže vlastně jsem rád,že hrajeme 2. Mnhl
Proto jsem volil 5.(
ještě s nějakým jiným dřevákemTak Monty, napiš sem a odpověz

To se fakt muze stat jen Montymu,zaspat na 6 odpoledne,s kym to zaspal???

Todde,teď jsi mě naštval.
Že jsme banda namistrovanejch ču*áků,bych klidně napsal,ale nazvat tě moulou,bych si nikdy nedovolil