Diskuze
Sagi,co sis to zas vymyslel za anketu
Je jasné,že úroveň této soutěže velmi zaostává za 1.MNHBL.Ovšem je potřeba si uvědomit ,že cca polovina mančaftu na 1.národku nemá(včetně mě,abych někoho neurazil).Další hráče(myslím kvalitu) nikde neseženeme a dál není jisté,že někdo z kluků(Baďa,Horry,Lux)co šli do Bulldogs by se vrátili! Věřím tomu,že doposud ti tři co hlasovali mají tzv.všechny 3 P(kvalitu,čas,peníze) 
- Draha co by jsi dělala kdyby jsem vyhrál v loterii?
Zebrala by jsem ti polovinu a odešla od tebe!
- Uhádl jsem 3 čísla...tu máš 50 korun a běž do prdele...!

Tode jsem v práci taky do 22, dojdi a zachlastáme
Gerda jako taxikář není vůbec špatnej nápad
Nicméně zavolej mně,jak půjdeš z hokny a já ti řeknu co se děje
Pokud mně nebudeš rozumět, tak zamiř rovnou domů 
Maco, nebo že by taxikář Lolo Gerda?
Jsem do 22:00 v práci. Pak už tam asi nemá cenu chodit. Pepa bude zpívat jalovec a ostatní už by mě asi taky ani nepoznali

Potvrzuji zaverecnou v patek 28.11.08 od 19 hod.Misto konani- restaurace Legie!!Ucast nutna

Nevíte co ten Prostějov? bude-nebude?
Nábor dívek na roztleskávačky a něco víc se koná
v pátek 28.11. v 19h v Legii na tř.kpt.Jaroše
Zn: Kuřačka výhodou

Tréninky mužů jsou zrušeny!!!
jebek:
A ty si nepleť stránky,tohle nejsou stránky Komety
(tam by ale tvůj příspěvek nikdo nesmazal )

Tak to jsem hrozně rád,že jste smazali vtipy a zůstaly tu jen duchaplné příspěvky o hokejbale
Aspoň jsem se občas zasmál,teď to tu bude mrtví
A cenzurovat tuhle diskuzi je trapný,stejně tu nikdo nic smysluplnýho nepíše

z hrušky dolů
už se Vám krátí 
Ať to Sagi rovnou smaže

Po několika dnech uznávám,že má Trocka pravdu.Píšete tady pičoviny! Tohle jsou "HOKEJBALOVÉ" stránky a né Dikobraz,vážení neregistrovani
Nechte je psát, ale ať píší za jménem číslo dresu. Já to pak s nima při zápase u mantinelu prodiskutuju

Já bych byl pro, abysme povolili diskuzi pouze registrovaným. Plácáte tady hovadiny...

Sagi
Cos myslel tím "po přihrávce chorého"?

Článek k sobotnímu zápasu je na světě.

Pepi, tu anketu sem si nevymyslel, ale byl sem požádán na závěrečné abych ju sem dal.